Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Stop loss roulette strategie

De stop-loss strategie

Als je online roulette speelt, is je doel natuurlijk om zo veel mogelijk geld te winnen. Voor een groot gedeelte hangt dat af van geluk, maar door gebruik te maken van een goede speel- of inzetstrategie kun je de kansen op winst wel verhogen. En nog belangrijker wellicht: je kansen op verlies beperken, maar hiervoor is ook discipline nodig.

Wat is de stop-loss strategie

De stop-loss strategie pas je toe op het moment dat je een aardige winst hebt gemaakt. Laten we er in dit voorbeeld vanuit gaan dat je begonnen bent met 500 euro en inmiddels 1000 euro winst hebt gemaakt en je saldo dus op 1500 euro staat. Met de stop-loss strategie reserveer je eerst een deel van je winst (bijvoorbeeld de helft). Met de andere helft ga je verder spelen. Als je dat geld verliest, heb je toch nog altijd een winst over van 500 euro. Wees hierbij wel gedisciplineerd en let op dat je niet alsnog je reservering aanspreekt, want dan verliest het systeem zijn waarde.

Spelen met hogere inzetten

Wat een goede optie is bij het stop-loss systeem is dat je je inzetten kunt verhogen, je kunt nu roulette met grote bedragen spelen zonder dat je het risico loopt alles weer kwijt te raken. De 500 euro die je nu vrij beschikbaar hebt, kun je daar prima voor gebruiken. Je weet toch al dat je in elk geval 500 euro gewonnen hebt, dus je kunt (als je wil) wat grover gaan inzetten. Overigens is dit niet verplicht natuurlijk, je mag ook bij je originele inzetbedragen blijven. Maar de kans is dan minder groot op extra hoge winsten.

Herhalen van de stop-loss strategie

Maak je met je nieuw ingezette 500 euro weer winst? Pas dan weer dezelfde strategie toe en reserveer weer een deel en speel door met het andere deel. Zolang dit goed blijft gaan, speel je steeds door met de strategie. Gaat het mis, stop dan ook echt en incasseer je winsten. Ga niet voor de verleiding om toch nog een beetje van je gereserveerde winst in te zetten, want het gaat je gegarandeerd geld kosten. Hoe vaak komt het niet voor dat iemand een hoge winst uiteindelijk weer volledig inzet en met niets naar huis gaat?

De stop-loss strategie is dus een handig systeem waarbij je met je winsten slim omgaat. Probeer het uit: het enige wat je hoeft te doen is een initiële winst te realiseren, waarna je de 50/50-regel op je winst kunt toepassen.

Top