Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Paroli roulette speelstrategie

Paroli systeem – speel strategisch roulette

Uiteraard bestaat er geen enkel roulettesysteem waarmee je altijd gegarandeerde winsten behaalt, maar er zijn genoeg systemen die je kansen op winsten wel kunnen vergroten. Zoals bijvoorbeeld het Paroli systeem dat erg eenvoudig te hanteren is en als volgt werkt: je kiest een startinzet en bij elke winst, verdubbel je je volgende inzet. Dit doe je net zolang totdat je je streefbedrag behaald hebt of totdat je verliest. Bij verlies begin je weer van voren af aan met je startinzet.

Kenmerken van het Paroli systeem

In tegenstelling tot het Martingale systeem, loop je bij Paroli niet de kans om na een paar beurten al je hele speelgeld verspeeld te hebben. Als je verliest, is dat uiteindelijk elke speelbeurt net zo hoog als je begininzet. Let natuurlijk wel op dat als je 20 keer achter elkaar de winstserie niet met succes afsluit, je dus al 20 keer een startinzet hebt geplaatst en dan dus ook al behoorlijk wat verlies geleden hebt. Bedenk vooraf overigens ook wat een volledige winstreeks inhoudt, dus hoe lang die moet zijn. Kies bijvoorbeeld dat je 4 keer achter elkaar moet winnen om je doel te bereiken. Anders zou je blijven doorspelen, waardoor je uiteindelijk altijd een keer op een verliesronde uitkomt.

Spelvoorbeeld van het Paroli systeem

Het Paroli systeem werkt trouwens alleen als je inzet op 50/50 kansen, dus rood of zwart, even of oneven of 1-18 en 19-36. Om het nog iets meer te verduidelijken, geven we je hierbij een spelvoorbeeld van hoe het Paroli systeem zou kunnen verlopen. We gaan daarbij uit van een te behalen winstreeks van 4 keer achter elkaar. De eerste beurt zet je 1 eenheid in. Helaas verlies je en heb je 1 eenheid verlies. De volgende reeks begin je weer met een inzet van 1. Bij de nieuwe reeks zet je dus weer 1 eenheid en nu win je. De tweede beurt zet je 2 eenheden in en nu win je weer. Vervolgens zet je 4 eenheden in en nog steeds ben je aan de winnende hand. De Vierde keer in deze serie zet je 8 eenheden in. Wederom heb je op de juiste kans ingezet en uiteindelijk heb je 16 eenheden voor je neus liggen. Maar je hebt wel 2 keer een begininzet gedaan van 1 eenheid dus je totale winst is 14 eenheden.

Paroli systeem: populair dankzij eenvoud

Het Paroli systeem is onder roulettespelers redelijk populair. Dit komt omdat het makkelijk te hanteren is en je ook niet moeilijk hoeft te berekenen hoe hoog je vervolginzet moet zijn. Er zijn zelfs online roulette spellen die in het spel zelf al een verdubbelknop voor het inzetten hebben ingebouwd, zodat je nog makkelijker speelt. Vergeet natuurlijk niet om bij een verlies weer terug te gaan naar je oorspronkelijke basisinzet. Je hoeft verder niet altijd op dezelfde kans te gokken. Wissel het af zodat het spelen ook leuk blijft. Ga de ene keer voor rood en zwart en speel een volgende ronde op even of oneven. Of wissel af bij elke volgende beurt binnen een reeks die je speelt.

Top