Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Parlay roulette systeem

Parlay systeem – roulette spelen met een strategie

Een garantie op winst heb je natuurlijk nooit, maar door gebruik te maken van een roulettestrategie vergroot je wel je winkansen. Een van de te gebruiken systemen daarvoor is het Parlay systeem. In het kort komt de speelstrategie op het volgende neer: je kiest een startinzet en een winstbedrag dat je zou willen behalen en gaat spelen totdat je die winst ook daadwerkelijk behaald hebt. En het leuke is dat je daarvoor elk soort inzet kunt kiezen. Je bent dus niet gebonden aan even/oneven kansen, maar kan ook inzetten op een enkel getal of een serie van getallen.

Hoe gaat het Parlay systeem in zijn werk?

Zoals gezegd speel je met het Parlay systeem net zolang door totdat je het vooraf door jou bedachte winstbedrag bij elkaar gespeeld hebt. Je begint met een inzet waar je jezelf prettig bij voelt en elke keer als je wint, zet je bij de volgende beurt je volledige winst in. Verlies je, dan val je weer terug naar je begininzet. Stel dat je speelt met 10 euro en je wilt 200 euro winst behalen. Eerst zet je bijvoorbeeld 10 euro in op rood. Als je wint, heb je 20 euro om mee verder te spelen. Nu zet je in op zwart en win je weer, waardoor je winst al 40 euro is. Nu zet je die 40 euro op een dozijn in (1-12) en win je wederom, waardoor de winst al 120 euro bedraagt. Nog één keer zet je alles in op rood, om vervolgens te winnen en 240 euro te hebben verdiend. Je kunt nu stoppen, want je winstdoelstelling is behaald.

Tips bij het Parlay systeem

Je stopt dus pas met inzetten als je je winstdoelstelling hebt behaald. Probeer een doel te stellen dat niet al te ver van je begininzet af ligt, anders moet je wel heel veel keren achter elkaar winnen om het voor elkaar te kunnen krijgen. Wat het systeem vooral leuk en populair maakt, is dat je ook kunt afwisselen in inzettype. Je hoeft dus niet alleen op zwart/rood of even/oneven in te zetten, maar kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een dozijn, een straat of een kolom. Je bepaalt het allemaal zelf. Houd overigens wel je eventuele verliezen in de gaten. Misschien is het handig om vooraf ook een maximaal verliesbedrag met jezelf af te spreken. Bijvoorbeeld maximaal 100 euro, waarbij je als je 10 euro per nieuwe beurt inzet je ook maximaal 10 pogingen kan doen. Als je dat vooraf niet doet, kan de Parlay strategie soms een behoorlijk duur grapje worden.

Het voordeel van het Parlay systeem

Aangezien je jezelf vooraf een doel hebt gesteld, zal je veel gedisciplineerder aan de tafel spelen. Het is stukken makkelijker om je hoofd erbij te houden en deze strategie is vooral ideaal voor mensen die in een korte tijd een grote winst willen behalen.

Natuurlijk is het wel nog altijd zo dat het casino uiteindelijk altijd wint. Van welk systeem je ook gebruik maakt: als je het jarenlang speelt, zul je uiteindelijk per saldo geld verliezen. Maar met Parlay heb je in elk geval wel een systeem dat leuk is om te spelen en kun je als het meezit in een korte tijd een grote winst behalen.

Top