Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Geheugenspel roulette

Geheugenspel roulette – een getal valt niet snel twee keer

Als je een strategie kiest om online roulette te spelen, dan doe je dat natuurlijk om een zo groot mogelijke kans op winst te maken. Een speelstrategie die veel wordt gebruikt is het geheugenspel roulette. Dit systeem gaat uit van de theorie dat een getal dat is gevallen bij roulette, niet snel nog een keer zal vallen. Je kiest er dan ook voor om steeds in te zetten op de getallen die nog niet voorbij gekomen zijn.

Geheugenspel roulette: hoe doe je dat?

Hoe kun je nu zelf deze methode het beste toepassen? Allereerst bekijk je een aantal roulette spellen zonder dat je zelf al een inzet plaatst. Vervolgens onthoud je de getallen (tip: schrijf ze op een papiertje!) die gevallen zijn. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is in te gaan zetten op alle getallen op de tafel, met uitzondering van de getallen die je genoteerd of onthouden hebt. Op zo'n zelfde manier zou je ook kunnen spelen op bijvoorbeeld de kleur rood of zwart. Als al een groot aantal keer achter elkaar bijvoorbeeld zwart is gevallen, dan wordt de kans steeds groter dat bij een volgende beurt de kleur rood zal zijn.

Geheugenspel met de drie laatste getallen

De meeste spelers onthouden trouwens alleen de laatste 3 getallen die gevallen zijn en bij hun inzet slaan zij die drie getallen over. Op alle andere getallen wordt 1 inzet geplaatst. Je maakt vervolgens winst als de getallen die al geweest zijn inderdaad niet nog eens voorbij komen. Oké, de winst is wellicht niet zo heel groot (je zet er 33 in en krijgt er 36 terug) maar de kans óm te winnen is wel een stuk groter. Denk je dat deze speelstrategie ook iets voor jou is? Probeer hem uit in een van de online casino's.

Maar roulette heeft toch geen geheugen?

Overigens heeft het roulettespel zelf geen geheugen. Hot of Cold nummers, volgens sommige mensen maakt het helemaal niets uit. Of een getal nu al 84 beurten niet voorbij is gekomen, of juist al 8 keer achter elkaar gevallen is: de kans is in allebei de situaties even groot dat het getal bij de volgende beurt zal vallen. Het wiel van de roulettetafel kan immers niet zelf nadenken over de vorige beurten waarin hij rondgedraaid is. Toch zijn veel mensen van mening dat je de kansen om winst te behalen vergroot door gebruik te maken van eerder gevallen getallen. Zijn ze bijgelovig? Misschien wel. Bij de geheugenspel strategie gok je tegen de trend in maar er zijn ook andere manieren om hiermee om te gaan. In het artikel over statistieken en trends lees je diverse tips hoe je deze informatie kunt gebruiken.

Eigenschappen van de strategie

Moeilijkheidsgraad: gemiddeld, afhankelijk van het aantal gevallen getallen dat je wil onthouden
Inzetwijze: inzetten op getallen of andere weddenschappen die gedurende een vooraf bepaalde hoeveelheid rondes niet zijn gevallen
Budget: variabel, afhankelijk van soort weddenschap
Tijdsinvestering: afhankelijk van de hoeveel gevallen getallen die je wil onthouden
Risico: gemiddeld
Speeltijd: sterk afhankelijk van de hoeveel gevallen getallen die je wil onthouden
Te gebruiken bij: meerdere weddenschappen

Het geheugenspel is een veelgebruikt roulette systeem, vooral om het erg gemakkelijk is om in de praktijk te brengen. Het is aan de speler om te beslissen hoeveel gevallen getallen hij of zij wil onthouden, waardoor je zelf veel invloed hebt op de aanvankelijke tijdsinvestering. Door het uitslagenbord te bestuderen kun je steeds je inzet bepalen. Ook kun je zelf bepalen hoeveel je wil inzetten, maar houd hierbij altijd goed rekening met een reeks verliezen en stel je bankroll ook zodanig in. Het geheugenspel is voor de rest erg dynamisch: in plaats van inzetten op getallen die niet zijn gevallen, is het ook mogelijk om in te zetten op bijvoorbeeld de even weddenschappen, dus bijvoorbeeld inzetten op de kleur rood wanneer de kleur zwart al enkele keren achter elkaar is gevallen.

Top