Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Old Barbi Systeem

Het Old Barbi systeem

Door met behulp van een systeem roulette te spelen, kun je je kansen op winst verhogen. Eén van dit soort systemen is het Old Barbi systeem van Richard Grace. Je beslaat dan ruim 75% van de getallen die op de roulettetafel afgebeeld staan, in totaal 28 van de 37 nummers.

Oefenen

Het is van belang om het systeem eerst goed onder de knie te hebben voor je met echt geld gaat spelen. Als je toch direct voor de echte euro's gaat, begin dan met fiches met een zo laag mogelijke waarde (zoals 1 euro). Als je weet hoe het precies werkt, kun je later nog altijd met grotere inzetwaarden gaan spelen.

Hieronder zie je een afbeelding met daarop uitgelegd hoe je moet inzetten. Als het balletje gevallen is op een van je inzetten op een bepaalde groep, sla die groep dan de volgende beurt over en zet daarna opnieuw op de groep in. Als je aan een goede tafel zit en een keer (of twee) verliest, verdubbel dan al je inzetten zodat je je verlies weer goedmaakt. Verlaat de tafel als je je winstdoel van +27% tot +33% behaald hebt (ongeveer 16 tot 20 chips winst). Je kan ook je volgende inzetten gaan verlagen als je je winstdoel bereikt hebt. Probeer niet te gokken op nog meer winst, want de kans bestaat dan dat je al je geld weer kwijtraakt.

Old Barbi Systeem

De uitbetalingen

Een quad bet betaalt 8 tegen 1 en komt voor bij elke 9,5 spins.
Een double street bet betaalt 5 tegen 1 en komt voor bij elke 6,33 spins.

Voeg 1 fiche toe op elke double street als er geen enkele double street is voorgevallen in 5 spins.
Voeg 1 chip toe op elke quad als er in 5 spins geen enkele quad geweest is.

Besluit je om door te spelen, dan kan je voordeel hebben van hot streaks door alle winsten boven de 150% van wat je hebt ingekocht vast te zetten. Maak er garantiestapeltjes van aan je speeltafel. Speel dan door tot je je oorspronkelijke 50% winst verspeeld hebt of als je 1 of 2 spins achter elkaar verloren hebt (kies wat je zelf wil). Raak nooit je originele buy in aan en ook niet de fiches van je garantiestapeltje(s). Heb je een garantie van meer dan 50% extra verzameld, dan kun je al je inzetten gaan verhogen. Dan is namelijk alleen alles dat boven je buy in en garantiestapel zit een risico.

Verander nooit iets aan het systeem

Maak alle inzetten zoals het systeem je vertelt. Ga niet fiches toevoegen of weglaten, want dan vernietig je in een klap het hele systeem als gevolg van de onbalans. Kies geen geluksgetallen, verjaardagen, etc. Bovendien heb je al zo veel nummers waar je op inzet bij dit systeem, dat de kans groot is dat jouw favoriete getal er toch wel tussen zit. Als je gaat verhogen, doe dat dan altijd met een volledige verdubbeling qua inzet. Pak ook nooit een tafel die nieuw geopend is, want je hebt het scorebord nodig waarop de voorgaande getallen die gevallen zijn zichtbaar zijn. Is er geen getallenbord, houd dan zelf de getallen bij van minimaal 15 spins voor je gaat spelen. Zo zie je herhaalgroepen tevoorschijn komen. Een herhaalgroep is een herhaling van een getal binnen een groep uit de vorige spin. Het unieke aan het Old Barbi systeem is dat hoe meer je wint, hoe minder je riskeert (en andersom). Meestal heb je hier geen grote verliezen, maar stop wel als je op een verlies staat van 90% van je aankoop of als je 3 keer achter elkaar verliest.

Speel voorzichtig

Zorg ervoor dat je voorzichtig blijft spelen. Herken een tafel die geen geluk brengt of een slechte dag en loop dan weg. Je geluk zal niet keren, het wordt eerder alleen maar erger. Kies voor bescheiden winsten en ben niet bang een keer verlies te incasseren. Speel gedisciplineerd zodat je je winsten alsnog verliest aan het casino. Elk systeem kent zijn verliesmomenten, ook dit systeem. Onthoud dat je je nooit van het systeem moet keren.

Enkele 'huisregels' van Old Barbi

Speel, win, stop, onthoud. Word beter of word verslagen. Wacht totdat 2 of 3 huisnummers gevallen zijn en begin dan met spelen en inzetten. De huisnummers zijn de getallen waar je niet op inzet, te weten 4/7, 16/19, 22/23/24, 34/35/36.

Kies een tafel waar de trending getallen de volgende zijn: 5, 6, 8, 9 / 10, 11, 12, 13, 14, 15 / 17, 18, 19, 21 /23, 24, 26, 27 / 28, 29, 30, 31, 32, 33.

Het lijkt misschien moeilijk te ontdekken, maar het is echt niet moeilijk en hoe vaker je het doet, hoe makkelijker het wordt.

De alternatieve inzetten (oranje cirkels)

De oranje cirkels op de tafel zijn de quads, de alternatieve inzetten. Begin met het 5/9 quad en blijf daar totdat 6 of 9 valt. Switch dan bij de volgende inzet naar 4/8 en blijf daar tot 4 of 7 valt. Ga dan weer terug naar 5/9. Is een van deze trending (2 keer achter elkaar), switch dan niet. Begin met het 17/21 quad en blijf daarop inzetten tot 18 of 21 valt. Vervolgens ga je naar 16/20 en blijft daar op inzetten tot 16 of 19 vallen. Ga dan weer terug naar 17/21. Behalve als een getal trending is, dan switch je namelijk niet. Bij het 23/27 quad werkt het precies hetzelfde. Wacht tot 22 of 25 valt en ga dan naar 22/26. Daar blijf je tot 22 of 25 valt om vervolgens weer naar 23/27 te gaan. Wederom: bij een trending getal switch je dus niet.

Het Old Barbi systeem heeft inzetten die helemaal zijn uitgebalanceerd met wiskunde in het achterhoofd. Je weet nooit waar het balletje zal vallen, dus daarom moet ELKE inzet gebalanceerd zijn. Elke inzetlocatie heeft een opbrengst van 4 fiches in zich.

Top