Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
One Hit Wonder Roulette systeem

One Hit Wonder strategie – pick your number!

Een methode die ook veel gebruikt wordt bij het spelen van online roulette op internet is de zogeheten One Hit Wonder strategie. Het enige wat je hoeft te doen is een tijdje in de gaten houden welk nummer al geruime tijd niet gevallen is, om vervolgens dit nummer zelf te gaan gebruiken bij al je inzetten. Je speelt net zo lang door op dat ene getal (jouw One Hit Wonder) totdat je een keer wint. Het vergt dus alleen even wat voorbereiding, maar voor de rest is het een vrij eenvoudige strategie om je kansen te vergoten om geld te verdienen met roulette spelen.

Slimme of juist een slome strategie?

One Hit Wonder: sommige spelers zweren erbij, anderen laten deze methode liever links liggen. Als je wint, wordt er direct 35 tegen 1 uitbetaald. Dat is dus een aardige winst per inzet. Je moet er alleen vaak wel even geduld voor hebben. Allereerst is het een kwestie van vooraf in de gaten houden welk getal nog niet gevallen is. Overigens kun je daar meestal wel snel inzicht in krijgen door naar het bord met de gevallen nummers te kijken achter de roulette tafel. Als je eenmaal een nummer hebt gekozen en hebt ingezet, is het een kwestie van afwachten. Valt jouw getal vrij snel, dan levert het je natuurlijk een mooie winst op. Toch kan het ook zo zijn dat het getal helemaal niet voorbij komt en dan kunnen de verliezen aardig in de papieren gaan lopen. De meeste roulette spelers maken dan ook liever gebruik van een systeem of strategie waarbij de kans dat jouw voorspelling juist is, de 50% benadert. Zoals bijvoorbeeld de Martingale strategie.

One Hit Wonder: afkomstig uit de muziekindustrie

De meeste mensen kennen de term One Hit Wonder uit de muziek. In de loop der jaren zijn er heel veel verschillende bands, zangers of zangeressen die een One Hit Wonder hebben gehad: met 1 nummer heel goed scoren (bijvoorbeeld een nummer 1 positie in de hitlijsten) maar vervolgens die positie nooit meer weten te behalen met volgende liedjes. Hoe werkt dat dan op het gebied van roulette strategie? De One Hit Wonder methode gaat daar uit van de veronderstelling dat een getal ooit wel zal moeten vallen. Vervolgens blijf je op dat getal steeds inzetten, net zolang tot dat nummer valt. En als je helemaal de lijn van One Hit Wonder wilt volgen, dan kies je als dit nummer eenmaal is gevallen snel weer voor een ander getal…

Top